Door zijn ligging kan je de ganse dag van de zon genieten

Smaakvol en aangenaam ingericht

8
3
1

Appartement te huur in Blankenberge

Dit appartement in Blankenberge heeft een unieke combinatie van zijdelings zeezicht, havenzicht en zon. Het is smaakvol ingericht en is ideaal voor een vakantie in Blankenberge met zijn tweetjes of een familie van 4 personen.

Zeezicht, havenzicht en zon

Dit appartement in Blankenberge heeft een unieke combinatie van zijdelings zeezicht en havenzicht met zon. Het is heerlijk om bij zonnige dagen te zonnebaden op het eigen terras en te genieten van het havenspektakel aan de ene kant en het strandgebeuren aan de andere kant.

Prachtige omgeving: zeedijk en jachthaven

Het appartement is uitstekend gelegen in een rustig en charmant gedeelte van Blankenberge op enkele stappen van de zeedijk en in de onmiddellijke omgeving van de jachthaven met haar zonnige terrasjes en restaurants die het hele jaar door open zijn. 
U profiteert van de voordelen van beide plaatsen!  

Honden toegelaten

Als u op vakantie gaat en u heeft een hond dan wil u hem natuurlijk meenemen. Dit kan in dit appartement in Blankenberge, waar honden welkom zijn. Hier alvast enkele weetjes over vakantie met de hond in Blankenberge

Uitstekende prijs-kwaliteit

Dit appartement heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We kiezen hiervoor om onze prijzen zo laag mogelijk te houden voor zoveel mogelijk kwaliteit. Bovendien maakt u gebruik van gratis internet, strandstoelen, fietsenberging, …
De nutsvoorzieningen worden berekend op basis van de tellers, zo bent u zeker dat u niet te veel betaalt! 

 
 

Contact

0460 95 83 24 of 0474 40 36 43

 info@tehuur-blankenberge.be

 

Ligging

Residentie Mignon

Frans Regoudthelling 4
8370 Blankenberge 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.